Controlul arderii de la distanta

elektronicka-regulace

Nu este nevoie de va reaminti continu sa aveti grija la foc. Unitatea de control electronic al arderii poate lua complet controlul asupra acestui lucru.

Aceasta unitate de control electronic verifica continu si regleaza ciclul de combustie pana la cele mai inalte standarde.

Un randament ridicat de ardere si cele mai curate valori de emisie sunt garantate.

regulace-abra6

ABRA6 ELECTRONIC CONTROL

Unitatea de control electronic ABRA6 este un mod prietenos inteligent, eficient si usor de utilizat pentru controlul automat de ardere. Prin utilizarea modului wireless intre afisare si unitatea de control, am realizat un standard ridicat de control automat al funcționarii. Unitatea de control proceseaza informatii asupra temperaturii din interiorul focarului si reglează cantitatea de aer de combustie pentru a realiza arderea cu randament ridicat. Dupa ce combustibilul a ars unitatea de control inchide admisia aerului de ardere, care se extinde in momentul stralucitoare a taciunii si previne racirea focul.

WIRELESS 

Comunicații fara fir intre unitatea de afisare si control ABRA 6 permite utilizatorului sa monitorizeze informatiile de ardere de la fiecare camera din casa. Unitatea de control foloseste de comunicație fara fir pentru a afisa informatii cu privire la procesul de ardere, la intervale regulate. In acest mod, utilizatorul poate fi informat cu privire la procesul de ardere, fara a fi langa semineu. De exemplu. cand mai mult combustibil trebuie sa fie adaugate.

regulace-bezpecne-reseni

SENZOR DE USA FARA INTRETINERE

Solutia inovatoare a unui senzor de usa contact elimina complet defectele mecanice. Senzorul usii fara contact functioneaza pe principiul fortelor magnetice, evitand probleme mecanice. Aceasta solutie nu necesita intretinere.

SOLUTII SIGURE

Tensiunea de lucru de 12V asigura o instalare sigura si functionare a unitatii de comanda ABRA. O baterie plutitoare integrata ofera suficienta energie pentru a efectua toate activitatile de siguranța in cazul unei pene de curent. Aceste componente pot fi instalate in spatiul aferent cu ajutorul cablurilor de siliciu rezistente la temperaturi ridicate.